Despre noi

Axabio Medical este unul dintre principalii importatori si distribuitori de produse parafarmaceutice

Cine suntem noi?

Axabio Medical este unul dintre principalii importatori si distribuitori de produse parafarmaceutice, aparatura si consumabile medicale, suplimente alimentare si produse cosmetice ce activeaza pe piata din Romania. Este o companie 100% romaneasca, infiintata in anul 2010 cu capital integral romanesc, ce doreste sa fie cat mai aproape de partenerii sai oferind servicii de cea mai inalta calitate.

Suntem cea mai dinamica companie din acest domeniu. In anul 2010 Axabio Medical avea 1 angajat. Astazi, la Axabio Medical, peste 30 de persoane stau la dispozitia clientilor nostri atat din domeniul public cat si privat.

Compania s-a extins într-un ritm constant şi rapid, dar pe lângă calcule şi cifre, cel mai important capital al modelului de business Axabio Medical este cel uman. Angajaţii care lucrează în cele 5 depozite alcătuiesc o familie, dinamică, pragmatică şi mereu atentă la cerinţele şi nevoile clienţilor şi partenerilor noştri.

Axabio Medical se implica permanent in dezvoltarea si lansarea de produse inovative venind in intampinarea nevoilor clientilor cu solutii eficiente si viabile prin completarea gamei noastre cu servicii conexe: consiliere, suport si livrari prompte.

Misiunea Noastra

Misiunea noastra este sa oferim produse si servicii de cea mai inalta calitate la cele mai bune preturi. Sa scurtam distanta dintre client si cele mai noi si inovatoare produse aparute pe piata internationala.

Misiunea noastra este sa sustinem producatorii locali promovandu-le produsele, ei fiind adevaratul motor al unei economii puternice. In cei 5 ani de activitate ne-am pozitionat ca un jucator important pe piata romaneasca iar misiunea noastra este de a deveni numarul 1.

Viziunea Noastra

In centrul activitatii Axabio Medical se afla dorinta de a oferi clientilor nostri produse de cea mai inalta calitate, la un pret accesibil, venind astfel in intampinarea nevoilor cat mai multor pacienti.

Avand la baza dinamismul ce ne caracterizeaza si dezvoltarea din fiecare an, ne dorim ca in viitorul apropiat sa devenim optiunea numarul 1 in alegerea solutiilor pentru o sanatate perfecta.

Seriozitate:

Este una dintre valorile de baza, fiind cartea noastra de vizita in raportul cu colaboratorii nostri. Nu spunem ca suntem “cei mai buni”, ne straduim sa fim!

Transparenta:

Credem cu tarie ca “transparenta” fata de client este cheia unei afaceri de succes.

Ambitie:

Nu cautam sa inventam leacuri miraculoase, dar sustinem inovatia si ne implicam activ in promovarea ei

Onestitate:

Nu promitem clientilor nostri “cele mai mici preturi”, dar ne straduim sa le oferim cea mai buna oferta.

Harnicie:

Facem tot ce ne sta in putinta pentru a satisface orice cerinta venita din partea colaboratorilor nostri. Stim ca la baza relatiilor dintre noi sunt serviciile oferite, si ne straduim sa oferim cele mai bune servicii.

Ai nevoie de mai multe detalii? Contacteaza-ne

Axabio Medical este unul dintre principalii importatori si distribuitori de produse parafarmaceutice, aparatura si consumabile medicale, suplimente alimentare si produse cosmetice ce activeaza pe piata din Romania.