Produse - healthy-line

Axabio Medical este unul dintre principalii importatori si distribuitori de produse parafarmaceutice

Aparat de aerosoli ultrasunete cu acumulator SHL US-20 Nebulizatorul Healthy Line de ultima generatie este ideal pentru utilizare personala si profesionala. Foloseste tehnologia ultrasonica de varf,asigurand efectuarea rapida si eficienta a tratamentelor pentru bronsita, raceala, sinuzita sau alergii respiratorii in conditii confortabile. Este ultraportabil,mic si silentios,avand acumulator inclus. Caracteristici:
  • Mic si compact - Cu o greutate de numai 185 gr si o husa de protectie inclusa in pachet, va permite mobilitate maxima, putand fi transportat oricand si oriunde in conditii de siguranta.
  • Tehnologie ultrasonica - Permite reglarea fluxului si volumului de aer si foloseste inalta frecventa pentru a produce vapori foarte fini de apa si medicamentatie
  • Ultra silentios - Datorita tehnologiei ultrasonice de inalta calitate pe care o foloseste, acest nebulizator este foarte silentios, ceea ce va permite sa-l utilizati in modul cel mai discret.
  • Ultra portabil - Bateria inclusa permite folosirea nebulizatorului afara sau in masina, fara a fi nevoie de o priza de curent.
  • Garantie 2 ani

Ai nevoie de mai multe detalii? Contacteaza-ne

Axabio Medical este unul dintre principalii importatori si distribuitori de produse parafarmaceutice, aparatura si consumabile medicale, suplimente alimentare si produse cosmetice ce activeaza pe piata din Romania.