Produse - medtextile

Axabio Medical este unul dintre principalii importatori si distribuitori de produse parafarmaceutice

Centura Hernie Inghinala Bilaterala      
  • Indicatii: Centura se aplică la apariţia herniilor inghinale cu  scopul de a preveni dezvoltarea complicaţiilor, în perioada post-operatorie pentru prevenirea reapariţiei herniei, de asemenea, pentru a preveni mărirea herniilor la stres fizic semnificativ asociat cu ridicarea greutăților.
  • Compozitie:
Poliester - 59% latex – 21%, spumă poliuretanică– 15%, capron – 9%, 2 pelote detașabile: de stânga și dreapta, care sunt aranjate în funcție de localizarea herniei.
  • Caracteristici
- Datorită pelotelor detaşabile se poate folosi  atît unilateral cît şi bilateral; - Este echipată cu o bandă suplimentară care reglează nivelul de presiune a pelotei asupra zonei de hernie; - Reduce hernia inghinală; - Se aplică uşor cu ajutorul sistemului practic de prindere; - Confort maxim în timpul utilizării.
  • Mod de utilizare
- Înainte de utilizare, adresaţi-vă medicului. - Mărimea dorită este selectată în funcție de circumferinţa şoldurilor, conform tabelului. - Centura se aplică în poziția culcat pe spate. - Durata de utilizare zilnică - nu mai mult de 8 ore. - Modul individual şi durata utilizării se va stabili de către medic. Descriere marimi:
Dimensiuni Marimi  Marja de masura
XS/S M/L XL/XXL
Cirumferinta sold, cm. 80-97 98-115 116-134 +/ - 1,0 см
 

Ai nevoie de mai multe detalii? Contacteaza-ne

Axabio Medical este unul dintre principalii importatori si distribuitori de produse parafarmaceutice, aparatura si consumabile medicale, suplimente alimentare si produse cosmetice ce activeaza pe piata din Romania.